REEFER TRANSPORT

NCS verzorgt de zeevracht van alle soorten gekoelde voeding. Dit gaat van vlees, over fruit, tot droge voeding en aardappelproducten. Ook door-to-door leveringen behoren tot de mogelijkheden. 

We weten dat onze klanten het fijn vinden dat ze alle zorgen rond het transport van voeding uit handen kunnen geven. Daarom bieden we je graag onze volledige service, gaande van het transport tot het regelen van de formaliteiten rond import en export.

Ons reefer transport aanbod

 

   

Vertrekkende boot

WERELDWIJD NETWERK

NCS is een expediteur, gespecialiseerd in het wereldwijd overzee verschepen van voeding met diepvries- en koelcontainers via de belangrijkste Europese havens, waaronder Antwerpen, Zeebrugge, Rotterdam en Le Havre. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we onze klanten een snel en kwalitatief transport garanderen.

Bekijk onze vaarroutes

 

WHAT WE DO

Onze diensten zijn erg uitgebreid. Niet alleen verschepen we alle gekoelde voeding tussen de verschillende continenten, maar verzorgen wij ook:

  • Containertracties over de weg, via het spoor en via binnenvaart;
  • Het opstellen van de Bill of Lading (het vervoerdocument voor overzees transport);
  • Alle import- en exportformaliteiten voor zendingen die Europa binnenkomen of verlaten;
  • Het opstellen van verscheidene certificaten;
  • Het afsluiten van de transportverzekering en het uitstellen van de verzekeringscertificaten.

Contacteer ons voor meer informatie

 

Office management

VLASTRANSPORT

Naast het transporteren van voeding, zijn wij ook expert in het verschepen van vlas van en naar alle continenten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we bij NCS in welke omstandigheden vlas het best wordt getransporteerd.

Contacteer onze vlasexpert