boot

Vacature forwarding & shipping agent

Als Forwarding & Shipping Agent bij NCS hou je je niet alleen bezig met het verschepen van gekoelde voeding tussen de verschillende continenten, maar biedt je de klant een volledige service gaande van het transport tot het regelen van de formaliteiten rond import en export. Zo neem je de klant alle zorgen rond het transport uit handen.

 

water

Spontaan solliciteren

Wil je graag werken bij NCS? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren.

 

kranen

 

OVER ONS

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring in export en import van gekoelde voedingswaren, kan NCS terugvallen op een wereldwijd netwerk. Wij denken mee en vooruit, alsof het onze eigen kwetsbare, kostbare vracht is. Dankzij ons uitgebreid netwerk kunnen we onze klanten een snel en kwalitatief transport garanderen.

 

 

TEAMWORK

NCS functioneert niet zonder haar fantastische medewerkers en die willen we dan ook goed verzorgen. Bij NCS hechten we veel belang aan een goede gezondheid: een gezonde werkgeest in een gezond lichaam. Het team is dan ook heel dynamisch en sportief. Dagelijks een frisse wandeling of een looptraining tijdens de middagpauze in het natuur- en poldergebied waar ons kantoor zich bevindt, zorgt ervoor dat we vol energie en concentratie aan de slag kunnen.